AMOREYO

Убави и романтични музички спотови од целиот свет, oд познати меѓународни ѕвезди до сјајни нови изведувачи кои музичката сцена ќе ја освојуваат следните години.

AMOREYO TV е канал посебно создаден за современиот маж и жена на возраст над 30. Тие се активна сила во нашето општество која приходува. Нивниот секојдневен живот е исполнет со предизвици – затоа им теба позитивен, релаксирачки и занимлив телевизиски канал со кој ќе се одморат од секојдневниот стрес. Програмата на AMOREYO TV е составена после детални истражувања и во соработка со водечки европски институти за социјални студии.
AMOREYO TV се состои од два главни дела:
• Убави и романтични музички спотови од целиот свет, oд познати меѓународни ѕвезди до сјајни нови изведувачи кои музичката сцена ќе ја освојуваат следните години. Прв пат на телевизија AMOREYO TV пренесува неверојатни 3D музички спотови за ваше уживање! Пред се, AMOREYO TV желбите на своите гледачи си става на прво место! Никогаш не пренесуваме музика која се темели на моментната популарност или успехот на топ листите, програмата се креира според барањата на нашите гледачи.
• Kратките видео пораки и филмови на познати писатели, актери, гуруа и влијателни луѓе. Сите делат исто искуство и сознание за здрав животен стил, деловни можности, домот и модните трендови, самостоен развој и уште многу друго. AMOREYO TV навистина помага. Зошто? Затоа што AMOREYO TV има активна интеракција со своите гледачи – преку Facebook, Twitter, YouTube и блоговои делејќи корисни информации зо тоа што е битно за нашите гледачи. Ги охрабруваме активно да учествуваат во процесот со своите мисли и идеи.
Toа е она што го прави AMOREYO TV oмилен канал на луѓето со возраст над 30. Ги разбираме нивните потреби и им даваме она што сакаат!

Amoreyo TV е достапен во SD, HD, 3D преку кабелска, DTH, IPTV, мобилно и VOD.