BOX HITS

Box Hits е местото за нон-стоп хитови. Стручни и доверливи за најголемите хитови и изведувачи. Нашите гледачи ни веруваат нам и не следат на најновите pop top-листи. Полн со позитивна енергија, Box Hits живее како своите фанови кои го следат. Резултатот е сјаен, брза и непрекината журка со популарните top-листи, спотови, познати и омилени во Велика Британија.