CAROUSEL

Carousel е занимлив калеидоскоп од најдобрите образовни и забавни емисии, најдобрите филмови и цртани филмови, забавни квизови и игри.

Во овој забавен и привлечен формат, единствената програма ги спојува образованието, развојните и разиграни елементи кои младите гледачи ги подучува како да го развиваат својот креативен потенцијал и да го рашират својот поглед. Програмскиот концепт и емисиите во сопствена продукација се создадени во соработка со психолози, наставници и автори на иновативни програми.

https://eng.1tvrus.com/demo/