DOM KINO

Dom Kino е канал кој се емитува 24 часа дневно за вистинските љубители на руската кинематографија.

Dom Kino е канал кој се емитува 24 часа дневно за вистинските љубители на руската кинематографија. Ги нуди најдобрите дела на руските режисери, блокбастери, наградувани филмови на руските и меѓународние филмски фестивали, руски филмски класици, нови артхаус филмови и најнови ТВ серии.

https://eng.1tvrus.com/demo/