EXTREME DE

Extrem е најновиот производ во нашата база на канали за возрасни а токму името објаснува се. Широк дијапазон на филмови за возрасни со најразлични фетиши за ваше ултимативно задоволство на гледање.

Extrem е најновиот производ во нашата база на канали за возрасни а токму името објаснува се. Широк дијапазон на филмови за возрасни со најразлични фетиши за ваше ултимативно задоволство на гледање. Extrem нуди филмови со најголемите ѕвезди од индустријата за забава за возрасни, а можат да се најдат и познати филмови. Поголемиот дел се од германска продукција која е мошне екстремна. Врвни содржини за возрасни. Овој канал ќе ги задоволи вашите потреби и фетиши па го препорачуваме на сите оние кои сакаат да видат нешто ново, жешко и возбудливо.
Стандард на пренос: SD – 16:9