FUEL TV

FUEL TV е начин на живот и култура инспириран од акциските спортови како што се ролери, сноуборд, сурфање, BMX, мотокрос и wakeboard. FUEL TV вклучува оригинални, серии, внимателно одбрани емисии, филмови и престижни настани од сиот свет.

FUEL TV е начин на живот и култура инспириран од акциските спортови како што се ролери, сноуборд, сурфање, BMX, мотокрос и wakeboard. FUEL TV вклучува оригинални, серии, внимателно одбрани емисии, филмови и престижни настани од сиот свет, во кои се претставени акциските спортисти, музичари, славни личности и екслузивни вести.
Каналот е во сопственост на португалската фирма FLUID Youth Culture (FYC) која денес е присутна во 41 земји, ширум целиот EMEA (Европа, Близок исток и Африка) регион.
Каналот е достапен и во FULL HD КВАЛИТЕТ.