HOME 4K

HOME 4K е еден од првите антистрес ТВ канали на англиски, руски, француски, шпански, кинески и арапски во ултра висока резоуција.

Овој ТВ канал ги прикажува посетите на питорескни точки на нашата планета. Гледачите имаат прилика да дојдат до единствените
краеви на Земјата, до нивните исклучителни бои, крајолици и доживувања. Мото на овој ТВ канал е: «Погледајте го светот на поинаков начин!». Тој е «логичен» продолжеток на каналот Wild nature HD TV, но со унапреден 4K формат, кој станува многу популарен. 38 оператери ширум светот веќе ги пренесуваат нашите содржини.