IQIYI

iQIYI, водечки во глобалната стриминг азиска забавна програма, лансираше во 2019. меѓународна услуга за да пружи омилена сеазиска забава на светската публика.Тука се премиум ТВ серии, филмови, колажни емисии и други содржини со можност на повеќе јазични титли, а се средено во врвна технологија.

Откријте го неговиот ВОД каталог кој е достапен во Европа.