KERRANG!

Kerrang! е rock канал број еден во Велика Британија, пушта најгласна и најжестока музика на планетата. Kerrang! Гордо ги слави разните rock жанрови и низ rock вести, коментари и музика гласно ја славиме музиката која ја сакаме.