KISS

Kiss е на чело на mainstream-от урбаната музика како urbani/dance канал број 1 во Велика Британија. Мешавина од знаење и улицата ја поттикнува опсесијата за комбинирање на најновите вести и рецензии, со добро познатата playlist. Kiss го снима стилот на животот на сите гледачи и ја спојува клубската култура со најголемите ремикси, каталог на изведувачи, DJ-и и најновата урбана и танчерска музика низ светот.