LUXE.TV

LUXE.TV е прва меѓународна телевизиска мрежа во потполност посветена на светот на луксузот. Станува збор за шест сектори на луксузот: автомобили и јахти, убавина и мода, спорт и слободоно време, недвижнини и дизајн на ентериери, хотели и гастрономија и накит и часовници.

LUXE.TV е прва меѓународна телевизиска мрежа во потполност посветена на светот на луксузот. Станува збор за шест сектори на луксузот: автомобили и јахти, убавина и мода, спорт и слободно време, недвижнини и дизајн на енетриери, хотели и гастрономија и накит и часовници.
LUXE.TV е прва меѓународна мрежа која е потполно произведена во висока резолуција и се прикажува во изворна HD резолуција, посветена на светот на луксузот.
LUXE.TV во бројки: Достапен е 24 часа дневно; содржините непрекинато ги обновуваат екипите на Продукцијата во 17 градови – најубавите главни градови ширум светот.  HDTV варијантата на програмата во потполност е снимана и прикажувана во HD резолуција достапна на англиски, шпански, германски, италијански, француски и руски јазик.

Достапни формати:
LUXE.TV HD во висока резолуција
VOD
Mobile TV
Можност за синхронизација на друг јазик