MAGIC

Magic е најдобриот feel good канал во Велика Британија. Прикажува микс од лесни песни и класични хитови. Нашата музика е блага, нашиот хумор забавен и нашите фанови ја сакаат токму таквата програма. Добри стари песни кои можете да ги потпенувате. Микс од снажни балади, љубовни песни и неодолива класика. Гледачите го следат Magic и поради високо профилираните водители и нивниото доредојде кое е единствено.