MCM TOP

MCM TOP е чисто музички канал кој ги прикажува меѓународните топ-листи, а своите топ-листи, видео спотови и музички жанрови ги наменува на публиката од 15 до 24 годишна возраст.

MCM TOP е во потполност музички канал кој прикажува разни современи хитови на денешницата: Pop, Rock, Electro, Dance, Rap и R’n’B.

MCM TOP во бројки:
• 24-часовно прикажување на музички видео спотови на каналот
• Во потполност музички канал кој прикажува хитови
• Посветен на топ-листите и актуелните хитови: Lady Gaga, Ciara, Helmut Fritz, Bisso Na Bisso и други
• Единствена листа на најдобрите музички албуми
• Целна публика: 15. – 24. години
• Повеќе од 7 милиони претплатници во 40 земји

Достапни формати:
• Web TV
• Mobile TV