MOTORVISION.TV

MOTORVISION TV е една од водечките европски продуцентски куќи за автомобилски содржини кои се емитуваат во 100 земји ширум светот. Програмата содржи потврдени рецензии за автомобили, возбудлив моторен спорт, забавни емисии за животен стил и аналитички документарни филмови, кои ги претставуваат сите аспекти на автомобилската индустрија: од неверојатен мотор спорт до епски патувања по патиштата, од луксузни лимузини до моќни спортски автомобили и возила со погон на сите четири тркала, од омилените до најиновативните модели како и врвната технологија.

Auto motor und sport претставува ексклузивни автомобилски содржини во спектакуларен и висококвалитетен стил. Можен е избор помеѓу три јазични верзии: германски, чешки, бугарски, а во план се и други верзии. Каналот Auto motor und sport користи стручни сознанија на еден од најпознатите автомобилски магазини, нивните тестови се првите кои ги проверуваат новодојдените.

Новинарите на Auto motor und sporta имаат ексклузивен пристап до сите подрачја – од дизајнерските лаболатории на врвните марки до DTM пит-от, па затоа можат во етерот да понудат компетентни информации и коментари. Врвната оригинална продукција во изворна висока резолуција ја имаат развиено сопствените оддели за телевизиска продукција!

Auto motor und sport претставува ексклузивни автомобилски содржини во спектакуларен и висококвалитетен стил – влијателен авторитет за формирање на мислењата, посебно за луѓето кои се со намера да купат автомобил.