MOTORVISION+

MOTORVISION TV е една од водечките европски продуцентски куќи за автомобилски содржини кои се емитуваат во 100 земји ширум светот. Програмата содржи потврдени рецензии за автомобили, возбудлив моторен спорт, забавни емисии за животен стил и аналитички документарни филмови, кои ги претставуваат сите аспекти на автомобилската индустрија: од неверојатен мотор спорт до епски патувања по патиштата, од луксузни лимузини до моќни спортски автомобили и возила со погон на сите четири тркала, од омилените до најиновативните модели како и врвната технологија.