MUZIKA PERVOGO

Muzika Pervogo претставува преглед на современата руска музика.

Muzika Pervogo претставува преглед на современата руска музика – од поп до рок класика, од трендовски стилови на младите до проверени хитови. Гледачите можат да следат најдобри музички спотови, концерти во живо, топ-листи – сето тоа нон-стоп, во беспрекорен дигитален квалитет.

https://eng.1tvrus.com/demo/