PARTY’S

PARTY’S е местото на кое ќе ги сретнете кралевите и кралиците на dance музиката, како и многу нови изведувачи и локални уметници, кои се појавуваат на големата dance сцена.

PARTY’S не е само музика на изведувачите: Tiësto, David Guetta, Armin van Buuren, Calvin Harris и други големи DJ-и. PARTY’S ви нуди широк распон на upbeat темпа од сиот свет и опфат од седумдесетите години до современата музика – ваши омилени disco класици, жешки dance песни и електризирачки ремикси.
PARTY’S е местото на кое ќе ги сретнете кралевите и кралиците на dance музиката, како и многу нови изведувачи и локални уметници, кои се појавуваат на големата dance сцена. Oсвен тоа имаме и ексклузивни спотови, посебно продуцирани за PARTY’S.