PENTHOUSE

Со повеќе од 20 милиони корисници месечно и повеќе од 50 години искуство во креирањето на најдобрите светски еротски забави, PENTHOUSE ги претставува најубавите секси жени во провокативни филмови, кои се снимени во висока резолуција, во кои глумат Penthausovi љубимици и најнови ѕвезди од филмовите за возрсни. PENTHOUSE нуди виококвалитетни канали, поинакви од другите, кои го покриваат сите сектори на пазарот. PENTHOUSE има моќ да ги зголеми вашите бројки.

PENTHOUSE GOLD претставува линеарен доцна ноќен канал, кој нуди само најдобра квалитетна меѓународна hardcore содржина за возрасни, која денес е достапна на пазарот.

PENTHOUSE QUICKIES веднаш минува на главното. Полн HD каков порано никогаш немате видено, полн стил, набиен со енергија и полн со со жешки hardcore секс сцени кога и да посакате.

PENTHOUSE BLACK е прв линеарен канал на светот со посветена мултиетничка и повеќе расна програма, кој вклучува посебни настани, тематски вечери, еротски прилози и најзгодни етнички таленти кои PENTHOUSE може да ги понуди.

PENTHOUSE PASSION нуди еротска, стилизирана програма за парови, која е 100% снимана во нативен HD. Гарантирано ќе ви пружи вистинско доживување вечерва, како и секоја ноќ.