RFM TV

RFM ТВ нуди музичка разновидност и единствена програма во партнерство со маркетиншки акции на RFМ радио.

RFM ТВ нуди музичка разновидност и единствена програма во партнерство со маркетиншки акции на RFМ радио, RFМ ТВ програмата е насочена кон поп-рок музиката од 80-те години до денес (Coldplay, Muse, Michael Jackson, Madonna, Pharrel Williams…).
Избор од програмата:
Наутро: 100% видео-спотови, 100% хитови
RFM хит: топ листа на најактуелните хитови
RFM ноќна грозница: ноќен клубски парти
Најдобри В.И.П интервјуа Ивенти: RFM музички шоу