STINGRAY ICONCERTS

Stingray iConcerts е прва и единствена програма во Европа, која 24 часа на ден е посветена на музика во живо. На оваа програма можете да ги гледате, сите концерти кои сте ги пропуштиле. Целна публика се, сите љубители на музиката.


Stingray iConcerts е прва и единствена програма во Европа, која 24 часа на ден е посветена на музика во живо. На оваа програма можете да ги гледате, сите концерти кои сте ги пропуштиле. Целна публика се, сите љубители на музиката.
Турнеи, фестивали, музички легенди, VIP осврти, случувања зад сцената… Доживувајте ја музиката во сите бои. Погледајте ги сите концерти и приредби, кои сте ги пропуштиле во удобноста на својот дом, ВО ЖИВО!