TELECAFE

Telecafe е канал за храната како елемент на престиж и извор на естеско доживување; ова е канал за сите оние кои на кулинарството гледаат како на уметност.

Историјат на намирници, егзотични вкусови од разни земји и раздобја, свеж и нов дизајн на храната, традиционална храна и современи трендови, како и единствена колекција на изворни рецепти за секоја прилика.

https://eng.1tvrus.com/demo/