TGCOM24

TGCOM24 е италијански информативен канал за вести, кој 24/7 емитува новости, тековни настани, спортски билтени и многу друго.

Се работи за непрекинат тек на информации, кој гарантира 24-часовно емитување на главните и значајни настани во Италија и светот. TGCOM24 се емитува во живо од 8:30 до 00:30 часот со дополнителни билтени за актуелните новости.