THE BOX AFRICA

The Box Africa ги прикажува најголемите американски R’n’B и hip hop хитови, како и најактуелните урбани африкански звуци. Со високо енергетски вибации плус и пристапот на најголемите изведувачи од сиот континет, ова е местото за гледачите кои ги следат најновите топ-листи.