TRAVELXP

Се обврзавме. Да создаваме врвни содржини за патување ширум светот. Сакаме да ве поведеме на патувања до разни одредишта.

Го правиме тоа за да додадете ново место кое сакате да го видите. Ќе продолжиме посветено да го правиме тоа без запирање.Ова не се само зборови.Тоа е наше патување… Тоа е ваше патување…
travelxp е достапен до 40 милиони домови ширум светот. Се пренесува во Индија, Шри Ланка, Дубаи, Оман, Катар, Бангладеш, Маурициус, Африка и Северна Америка. Наша цел е да стигнеме до100 милиони домови со лансирање на European Feed на Eutelsat 16 A и планот за велика Британија и Латинска Америка во следните квартали.