TVIQ

Проверете ја својата интелегенција со TVIQ, првиот телевизиски канал со мозок. Линеарен ТВ канал кој дневно емитува IQ тестови и квизови кои го поттикнуваат разојот на интелегенцијата. IQ тестовите се поделени во три категории, од најлесни до натешки, подготвени во соработка со организацијата Менса.
Прифатете го предизвикот и обидете се да ги решете задачите на екранот. Имате на располагање 30,45 или 60 секунди, по изминатото време одговорот сам се појавува на екранот. Можете да играте истотака и преку апликацијата Facebook Messenger, каде едноставно праќате порака со ознаката TVIQ.
Обединете ги забавата и учењето со каналот TVIQ!