WILD NATURE HD

Неверојатни крајолици во HD формат можат да ги изненадат и најискусните патници. Едноставност на природата и чудесна фауна, кои цивилизацијата не ги допрела, ве чекаат на екранот.Тука е само звукот на природата без монотона документарна придружба за време на емитувањето на ТВ каналот! Тоа е канал за недопрената природа па затоа го следиме концептот на природно гледање без прекини со присуството на луѓе.

Каналот Wild Nature HD TV  достапен е на шест јазици: француски, англиски, шпански, руски, кинески и арапски. Сега е достапен на ТВ екраните за гледачите.