4KUNIVERSE

4KUniverse eshte nje kanal televiziv kabllor 24 oresh HDR dhe UHD. Ofron nje game te gjere programesh 4K HDR qe perfshin dhe seri femijesh ne mengjes, "Eddie eshte nje Jeti", gjate dites seri gatimi me baze bimore nga Nafsika; koha primare me seri argetimi "Model Turned Superstar' ku rol kryesor ka supermodelja e Victoria's Secret Alessandra Ambrosio; transmetimet e vonshme me filma dokumentare si Patagonia aventura esktreme skish, "The Emprire of Winds'. 4KUniverse eshte teper i mirepritur si vlere e shtuar e paketave tradicionale kabllore TV.