THE BOX AFRICA

Derivuar nga brandi i The Box ne Angli, The Box Africa luan R’n’B me te medha Amerikane dhe hip hop, si dhe ritmet me te fresketa urbane, Afrikane. Me nje energji te larte plus akses te pergatitur ndaj akteve me te nxehta nga tere kontinenti, eshte kanali per tu ndjekur nga shikuesit e frymezuar qe kerkojne listen e fundit per ritem.