TVIQ

Testo inteligjencen tende me TVIQ, kanali i pare televiziv me tru. Eshte nje kanal linear i cili transmeton cdo dite teste IQ dhe pyetesore te cilet stimulojne inteligjencen. Te gjithe testet jane te ndare ne tre kategori, nga me i lehti tek me i veshtiri dhe jane mbikqyrur e aprovuar nga organizata Mensa.
Prano sfiden dhe perpiqu te zgjithesh detyrat me kohe te limituar ne ekran. Pas 30, 45 apo 60 sekondave pergjigja korrekte do te shfaqet automatikisht. Ju mund te luani gjithashtu nepermjet aplikacionit Facebook Messenger duke derguar nje mesazh qe mbart TVIQ.
Meso dhe argetohu me kanalit TVIQ!