AUTO MOTOR UND SPORT

Auto motor und sport v vrhunskem slogu visoke kakovosti predstavlja ekskluzivne vsebine s področja avtomobilizma. Na voljo vam je v treh različnih jezikih, in sicer: nemščini, češčini in bolgarščini, v načrtu pa so tudi drugi jeziki.

Auto motor und sport v vrhunskem slogu visoke kakovosti predstavlja ekskluzivne vsebine s področja avtomobilizma. Na voljo vam je v treh različnih jezikih, in sicer: nemščini, češčini in bolgarščini, v načrtu pa so tudi drugi jeziki. Kanal izkorišča strokovna znanja ene od najbolj priznanih avtomobilističnih revij, njihovi preizkuševalci pa so prvi, ki preučijo nove modele avtomobilov.
Novinarji Auto motor und sport imajo ekskluzivni dostop do vseh območij – od oblikovalskih studijev najmočnejših znamk do boksov DTM (nemško touring prvenstvo), zaradi česar lahko podajajo pristojne informacije in komentarje. Prvovrstna notranja produkcija lastnega programa visoke ločljivosti!
Auto motor und sport v vrhunskem slogu visoke kakovosti predstavlja ekskluzivne vsebine s področja avzomobilizma – je najbolj poklicana revija za ustvarjanje javnega mnenja, še posebej za tiste, ki kupujejo avtomobil.