O NAS

Kaj delamo:
Sibila d.o.o. se ukvarja z zastopanjem televizijskih programov v kabelske, satelitske, IPTV in mobilne TV sisteme. Prisotna je v vseh državah nekdanje Jugoslavije, v zadnjih letih pa je svoje aktivnosti razširila še v druge države JV Evrope kot sta Albanija in Bolgarija.

Z dobrim poznavanjem lokalnih trgov, razvejano mrežo sodelavcev in zahvaljujoč odličnim kontaktom s kabelskimi operaterji, lastnikom programov, ki jih zastopamo nudimo pomoč in podporo pri vstopu na nove trge. Svetujemo pri pripravi strategije, sodelujemo pri pogajanjih z operaterji ter nudimo celovito podporo pri distribuciji, promociji in drugih marketinških aktivnostih ob lansiranju televizijskega kanala na novo tržišče.

Zastopamo več kot 40 televizijskih kanalov različnih zvrsti. Med nekaterimi kanali, ki jih zastopamo so tako TV5MONDE, travelxp, France 24, Euronews, DUCKTV, MCM Top, Fashion TV in številni drugi.

Naš cilj je kanalom, ki jih zastopamo zagotoviti čim večjo prisotnost v kabelskih, satelitskih, IPTV in mobilnih TV sistemih. Kontaktirajte nas, če želite tudi vi vstopiti na televizijski trg JV Evrope.

Zgodovina in razvoj podjetja:
Sibila d.o.o. je podjetje z več kot 25-letno tradicijo. Začetki delovanja podjetja segajo v leto 1992, ko smo začeli izdajati specializirano revijo za kabelsko in satelitsko televizijo Telstar, poimenovano po informacijskem satelitu Telstar 1, ki je kot prvi satelit v Zemljini orbiti omogočil satelitske televizijske prenose. Že naslednje leto smo začeli z distribucijo v kabelskih sistemih zastopati kanale CNN, Cartoon Network in TNT. Število zastopanih kanalov se je iz leta v leto vztrajno povečevalo, med drugim smo bili tudi glavni zastopnik kanalov Eurosport in Discovery Channel. Sčasoma smo svoje
aktivnosti začeli širiti tudi v druge države nekdanje Jugoslavije. Danes smo prisotni v 7 državah JV Evrope in zastopamo več kot 40 televizijskih kanalov v kabelskih, satelitskih, IPTV in mobilnih TVsistemih.