HERITAGE

4K HERiTAGE: “Drugačen pogled na svetovno kulturno dediščino”

4K HERiTAGE je televizijski kanal posvečen kulturni dediščini. Predvaja dokumentarce v 4K tehnologiji posvečene tematikam kot so sveti kraji, kulturna dediščina in zgodovinski spomeniki z vsega sveta. Uredniška politika kanala 4K HERiTAGE sledi arheologiji, odkritjem, zgodovini, arhitekturi, kulturi, potovanjem in izobraževanju.

4K HERiTAGE ima v svoji knjižnici za več kot 200 ur dokumentarcev, ki so nastali v produkciji 47 različnih držav. Predvaja samo ekskluzivne in sveže TV vsebine v 100 % kvaliteti 4K UHD, ki so obenem tudi zabavne, poučne in inovativne. Primeren tudi za družine, je kanal 4K HERiTAGE na voljo v več jezikih (angleščini, francoščini, španščini in kmalu tudi v portugalščini).

Trenutno vlada za vsebine v 4K veliko povpraševanje, zato je kanal 4K HERiTAGE vaša priložnost, da zadovoljite želje in potrebe vaših obstoječih gledalcev in odličen kanal s katerim lahko pritegnete nove gledalce, ki iščejo vrhunsko gledalsko izkušnjo.

4K HERiTAGE verjame, da lahko s poznavanjem preteklosti zgradimo boljšo prihodnost, zato ga v svojo programsko shemo umestite tudi vi.