MEZZO LIVE HD

Vemo, da je doživetje koncerta v živo neprecenljivo doživetje, zato bo MEZZO LIVE HD svoje kamere postavil v najbolj prestižne koncertne dvorane in festivale na svetu. Predvajanje v živo bo gledalcem omogočilo unikatno doživetje v HD tehnologiji.

Vemo, da je doživetje koncerta v živo neprecenljivo doživetje, zato bo MEZZO LIVE HD svoje kamere postavil v najbolj prestižne koncertne dvorane in festivale na svetu. Predvajanje v živo bo gledalcem omogočilo unikatno doživetje v HD tehnologiji. MEZZO LIVE HD svojim gledalcem ponudi možnost, da odkrijejo najlepše opere, koncerte in plesne predstave iz najlepših krajev sveta.
MEZZO LIVE HD je po zaslugi MEZZA postal prepoznavna blagovna znamka z zelo pozitivno podobo. Strokovnjaki in ljubitelji z lahkoto najdejo vsebine, ki so jim všeč. Naročniki programa MEZZO so zvesti gledalci, ki z znamko čutijo močno povezanost (60% ljudi, ki pozna MEZZO, ga tudi gleda). 98% gledalcev namerava gledati program še u bodoče. Z mešanico raznolike vsebine in vrhunsko kakovostjo, predstavlja MEZZO priložnost za razvoj.

MEZZO LIVE HD je program, ki je 100% posnet v tehnologiji VISOKE LOČLJIVOSTI. Neverjetna definicija podob je rezultat snemanja programa v tehniki visoke ločljivosti:

-Najboljša kakovost slik dobro sovpada s tem umetnostnim programom. Gledalcem ponuja neverjetno lepoto dekorja, kostumov in koreografije.

-Ljubitelji klasične glasbe bodo še z večjim veseljem gledali svoje najljubše oddaje v HD na MEZZO-u.

-HD tehnologija bo s svojo kakovostjo zvoka in slike privabila novo, širšo množico ljubiteljev klasične in jazz glasbe.