DUSK!

Dusk! Е прв и единствен телевизиски канал за возрасни наменет за жени, 24 часа дневно емитува hardcore филмови и сцени одбрани од жени за жени. Порно за жени или со други зборови; порна. Дознајте повеќе на www.dusk-tv.com.

DUSK! – ПРВ ТЕЛЕВИЗИСКИ КАНАЛ ПОСВЕТЕН НА ЗАДОВОЛСТВОТО ВО ДВОЈКА

Вечерта кога ќе се вратите дома по напорниот работен ден, се што посакувате е мало опуштање. Можеби ќе посакате да испиете и чаша вино. Да ја пуштете омилената песна или едноставно да се опуштете под топол туш или убава када полна со вода. А на полноќ можеби ќе бидете подговтвени за нешто по интимна забава. Седнувате во удобна фотеља и се препуштате на авантурите на паровите на малиот екран. Но местото до вас ќе остане празно. Можеби вашата подобра половина веќе заминала на спиење. Сама, со оглед дека не е фасцинирана од изведбите на погрешните телевизиски парови. Иако не би и било тешко да ги сподели со вас чувствата, привлечни и со емоции кои се прикажуваат на екранот. Да прејдеме од теорија на пракса.
За среќа на обајцата, постои DUSK!. Првиот телевизиски канал посветен на уживањата во двојка.
Истражувањата покажуваат дека жените, како и мажите уживаат во гледањето на порнографија, но дека традиционалните описи на еротиката не ги возбудуваат. Жените сакаат романса, путеност, емоции и над се чувство на вистинитост. Инаку не се противат на тврдата порногафија но, доколку се прикажува на понежен, попрефинет начин кој ја поттикнува фантазијата. DUSK! е прв еротски телевизиски канал посветен на жените. Прикажува филмови направени од жени за жени. DUSK! го исполнува празниот сектор во индустријата за возрасни. DUSK! ги слуша потребите на своите гледачи, кои можат да влијаат на програмата преку гласање на веб-страницата на DUSK!.
DUSK! можат да го гледаат мажите заедно со своите партнерки и жени. Затоа што DUSK! е телевизиски канала посветен на задоволството во двојка.