THROUGH THE EYES OF A TOURIST HD

Видено со очите на туристите  HD

Е збирка на единствени приказни кои ги раскажале патниците од сиот свет користејќи ги своите видео камери! Документарци во HD формат посветени на бројни и различни активности на отворено. Прикажуваме велосипедски тури, истражување на пештери и прошетки низ егзотични земнји и бројни други авантури. Нашето мото е: «Правиме наш канал заедно!». 

Видено со очите на туристите  HD прикажува:

  • 620 питорескни локации низ светот
  • повеќе од 25 часа нови содржини секој месец
  • се емитува 24 часа секој ден без реклами!
  • има повеќе од 250 автори од сиот свет, вклучително и славни патници како што се: Сергеј Симонов, Олег Чегодаев и дуги.

59 оператери ширум светот веќе ги пренесуваат нашите содржини.