TV5MONDE

Со љубов кон француската култура

Во соработка со француската, белгиската, швајцарската, канадската, владата на Квебек и монашката влада, TVMONDE нуди програмска мрежа прикладна за сите гледачи… Најдобрите програми за публиката на националните емитери: кулинарски емисии, кино, ТВ серии, документарни филмови, гастрономија и забава. Само на TVMONDE.