HERITAGE

4K HERiTAGE: “Nje kendveshtrim ndryshe i Trashegimise Boterore.”

4K HERiTAGE eshte 100%  dokumentare ne 4K  dhe ka te beje me temat e meposhtme: Vendet e Trashegimise, Vendet e Shenjta dhe Monumentet Historike ne mbare boten! Linja e editorialit te kanalit eshte Arkeologjia, Historia, Arkitektura, Kultura, Udhetimi, dhe Edukimi…

Sot 4K HERiTAGE  permban 200 ore dokumentare te mrekullueshem, prodhim ne 47 vende te ndryshme.  Eshte nje kontent eksluziv 100% 4K UHD i fresket, plotesisht argetues, edukativ dhe inovativ.  I shikueshem nga familja, 4K HERiTAGE eshte i vlefshem ne shume gjuhe (Anglisht, Frengjisht, Spanjisht dhe se shprejti ne Portugalisht).

Kontenti ne 4K eshte ne nje kerkese te larte, keshtu qe 4K HERiTAGE eshte mundesia juaj per te kenaqur shikuesit dhe per te perfituar te rinjte te cilet kerkojne eksperiencen e fundit.  Meqe 4K HERiTAGE beson se te kujtuarit e te shkuares do te ndihmoje ne ndertimin e nje te ardhme me te mire, eshte e natyrshme te kete vendin e tij ne panoramen audiovizuale.