ABOUT US-ALBANIA

Cfare bejme ne:
Sibila d.o.o. perfaqeson kanale televizive ne kabell, satelit, IPTV dhe sistemet mobile TV. Eshte prezente ne te gjithe vendet e ish Jugosllavise dhe vitet e fundit ka zgjeruar aktivitetin e saj ne vendet te Europes Juglindore si Shqiperia dhe Bullgaria.
Me nje njohuri te mire te tregjeve lokale, nje rrjet te gjere kontaktesh, dhe fale kontakteve te shkelqyera me operatoret kabllore, sigurojme asistence dhe mbeshtetje ne penetrimin e tregjeve te reja ndaj pronareve te programeve qe ne perfaqesojme. Ne keshillojme mbi pergatitjen e strategjise, negociojme me operatoret dhe sigurojme mbeshtetje te vazhdueshme per distribucionin, promovimin dhe aktivitetet e tjera te marketingut kur nje kanal televiziv lancohet ne nje treg te ri.
Perfaqesojme me shume se 40 kanale televizive te zhanerave te ndryshem. Disa nga kanalet qe ne perfaqesojne perfshijne: TV5MONDE, travelxp, France 24, Euronews, DUCKTV, MCM Top, Fashion
TV e shume te tjere.

Qellimi yne eshte te sigurojme kanalet qe perfaqesojme te jene sa me shume prezente ne kabell, satelit, IPTV dhe sistemet mobile TV. Na kontaktoni nese keni interes te hyni ne tregun e televizionit te Europes Juglindore .

Historia e kompanise dhe zhvillimet:
Sibila d.o.o. eshte nje kompani me me shume se 25 vite tradite. Fillimet e kompanise datojne ne vitin 1992, kur ne filluam publikimin e revistes speciale per kabllorin Telstar dhe televizionin satelitor, emertuar pas Telstar 1 satelit informues, i cili ishte sateliti i pare ne orbiten e Tokes qe filloi transmetimet televizive. Vitin pasues ne filluam te transmetimin ne sistemet kabllore te kanaleve CNN, Cartoon Network dhe TNT. Numri i kanaleve te perfaqesuar u rrit nga viti ne vit, perfshire te qenurin agjent principal te Eurosport dhe Discovery Channel. Eventualisht filluam zjgerimin e aktiviteteve ne shtete te tjere ne ish Jugosllavine. Sot jemi prezent ne 7 shtete te
Europes Juglindore dhe perfaqesojme mbi 40 kanale televizive ne kabell, satelit, IPTV dhe sistemet mobile TV.