AMOREYO

Video te bukura dhe romantike nga e gjithe bota, prej yjesh te njohur dhe ata te rinj te cilet do te riformojne skenen muzikore ne vitet e ardhshme.

AMOREYO TV eshte nje kanal i ndertuar enkas per mashkullin dhe femren moderne mbi te 30-at. Ata perfaqesojne forcen aktive para fituese ne shoqerine tone. Dita e tyre eshte e mbushur perhere me sfida – kjo eshte arsyeja perse ata kane nevoje per nje kanal TV pozitiv, relaksues dhe interesant per te pushuar nga stresi i perditshem. Program i AMOREYO TV eshte perpiluar pas shume kerkimesh dhe bashkepunimesh me institutet lider Europiane per studimet sociale.

AMOREYO TV permban dy pjese kryesore:
• Video te bukura dhe romantike nga e gjithe bota, prej yjesh te njohur dhe ata te rinj te cilet do te riformojne skenen muzikore ne vitet e ardhshme. Per here te pare ne televizion, AMOREYO TV transmeton video muzikore ne 3D per kenaqesine tuaj! Per me teper, AMOREYO TV vendos ne rradhe te pare deshirat e shikuesve te saj! Nuk transmetojme muzike bazuar ne liste – performance apo publicitetin, programi eshte i bazuar sipas kerkesave te shikuesve.
• Mesazhe te shkurtra video dhe filma prej shkrimtareve te famshem, aktoreve, guruve dhe njerezve me influence. Te gjithe ndajne eksperiencen dhe njohurite e tyre mbi stilin e jetes se shendetshme, biznesit, mundesive, shtepise dhe trendit te modes, zhvillimin personal e shume me teper. AMOREYO TV eshte me te vertete ndihmues. Perse? Sepse AMOREYO TV ndervepron aktivisht me shikuesit e tij – nepermjet Facebook, Twitter, YouTube dhe blogjeve ne ndajme informacion te dobishem mbi ate cka i intereson shikuesve tane. Per me teper, ne inkurajojme ata te marrin pjese aktivisht ne process me mendimet dhe idete e tyre.

Kjo eshte c’ka e ben AMOREYO TV kanalin e preferueshem per njerezit mbi te 30-at. Ne kuptojme nevojat e tyre dhe ofrojme ate c’ka ata duan! Amoreyo TV eshte i vlefshem ne SD, HD, 3D ne kabllor, DTH, IPTV, Mobile dhe VOD.