BOX HITS

Box Hits eshte vendi i hiteve muzikore pa ndalim. I famshem dhe pasionant mbi kenget me te medha dhe artistet me te medhenj, shikuesit besojne tek ne per listen me te fundit. Shperndare me entuziazem dhe energji pozitive, Box Hits jeton momentin sikurse dhe fansat qe e pelqejne. Rezultati, nje festim i paster, i shpejte e i panderprere i videove te listes ne Angli qe te gjithe njohin dhe duan.