STINGRAY CMUSIC

Stingray CMusic është i vetmi kanal dedikuar për të shfaqur bukurinë e muzikës klasike në mënyrë të lehtë popullore. Shikuesit mund të kënaqen duke parë ikonat më të mëdha të muzikës klasike botërore në video eksluzive të yjeve klasikë-pop.

Stingray CMusic është kanali i vetëm mbarëbotëror satelitor, kabllor dhe IPTV dedikuar klasikes, filmit dhe muzikës së këndshme. Stingray CMusic prezanton performuesit klasikë më të mëdhenj botërorë në mënyrë spektakolare. Paraqet eksluzivisht shfaqje të muzikë-vidove të fundit prej yjeve klasikë të tërë botës. Kanali zëvendëson formën klasike tradicionale të koncerteve klasike dhe operave me video muzikore më intuitive.

Më pas kombinon videot muzikore klasike me intervista, pjesëza performance, vendet që zë filmi, dhe video muzikore qetësuese. Formati prezanton gjerësisht kërkesën e abonentit & rigjeneron interesin në këto rryma muzikore. Formati ka përhapje të gjerë tek abonenti & rigjeneron interes në këto rryma muzikore.

Prezantimi gjerësisht nënkupton që kanali eshtë i vendosur në paketë si pjesë e paketës bazë ose Extended Basic/paketa e zgjeruar. Kanali mundet gjithashtu të paketohet vetëm me paketën e filmit apo muzikës. Stingray CMusic nuk prezanton reklama, vetëm muzikën më fine në botë pa ndërprerje 24 orë në ditë.