CHANNEL ONE RUSSIA

Kanali i themeluar per informacion ne gjuhen ruse me ndikim nderkombetar Channel One Russia ofron nje programacion te larmishem miks qe perfshin lajme live.

Kanali i themeluar per informacion ne gjuhen ruse me ndikim nderkombetar Channel One Russia ofron nje programacion te larmishem miks qe perfshin lajme live, programe analitike dhe te marredhenieve me publikun, filma dhe seri premiere, dokumentare inovative dhe seri dokumentaresh historike, lojra e shou, muzike e sport.

https://eng.1tvrus.com/demo/