CNBC

CNBC, I pari ne mbare Boten e Biznesit, eshte transmetues lider global i jetes se biznesit si dhe lajmeve e informacionit financiar.
CNBC, I pari ne mbare Boten e Biznesit, eshte transmetues lider global i jetes se biznesit si dhe lajmeve e informacionit financiar, duke reportuar drejtpersedrejti nga tregjet kryesore financiare rreth globit, me tre rrjete rrajonale ne Azi, EMEA dhe USA. Ne EMEA, CNBC eshte i vetmi rrjet ne kohe reale, pan-rajonal biznesi dhe lajmesh financiare dedikuar Shefave, zyrtareve te larte ekszekutive dhe industries se sherbimeve financiare dhe investitoreve te EMEA. Kanali eshte i vlefshem ne me shume se 130 milion shtepi, 1400 banka dhe instituctione financiare dhe hotele kryesore ne Europe, Lindjen e Mesme dhe Afrike. Per me teper, CNBC.com ju jem akses ne transmetim live te tre rrjeteve rajonale te CNBC dhe ndaj videove te biznesit teresore qe jane krijuar deri sot.
CNBC eshte nje division i NBC Universal.