FILMZONE

FILMZONE eshte nje kanal plotesisht i ri filmash ne Shtetet Baltike. Kanali ofron filmat me te mire hollivudiane me nje miksim titujsh te pamvarur.

Kanali FILMZONE, ka si target kryesisht meshkujt e ofron filma aksion, triller, aventure dhe shkence-fantazi.
FILMZONE+ eshte kanali i dyte me i madh i cili ofron nje perzgjedhje akoma me te gjere filmash nga Hollivud tek ato te pamvarur. Ka si target grate, ofron drame, komedi, tragjedi dhe filma romantike.