FRANCE 24

FRANCE 24 eshte kanali i pare nderkombetar i lajmeve qe ofron nje perspektive Franceze dhe sensibiliteti ne eventet boterore. FRANCE 24 eshte kanali i pare nderkombetar i lajmeve qe ofron nje perspektive Franceze dhe sensibiliteti ne eventet boterore. Transmeton 24/7 ne tre kanale, Frengjisht, Anglisht dhe Arabisht. FRANCE 24 mund te aksesohet nga sherbim kabllor, satelitor, ADSL dhe telefonat celulare. Faqja e internetit FRANCE24.com eshte e vlefshme ne 3 gjuhe (Anglisht, Frengjisht dhe Arabisht). Interneti eshte pike kyce e France 24 dhe kanali synon ta ktheje FRANCE24.com ne nje faqe lider per lajmet nderkombetare.