FUEL TV

FUEL TV eshte kanali aksion i stilit sportiv per skateboard, snwoboard, serf, BMX, motokros, dhe wekeboarding. Prezantimi i serive origjinale, shou speciale, filmave dhe eventeve prestigjioze nga e tere bota.

FUEL TV eshte kanali aksion i stilit sportiv per skateboard, snwoboard, serf, BMX, motokros, dhe wekeboarding. Prezantimi i serive origjinale, shou speciale, filmave dhe eventeve prestigjioze nga e tere bota, kanali shfaq atlete sportive ne veprim, muzikante ne rritje, VIP-a dhe lajme eksluzive.
Tashme eshte i pare ne 41 shtete, nepermjet rajonit EMEA (Europa, Lindje e Mesme dhe Afrika) ne nje operim qe zoterohet prej kompanise Portugeze Kultura Rinore FLUID (KRF).
Kanali gjithashtu eshte i vlefshem ne CILESINE FULL HD.