HOME 4K

HOME 4K
Nje nga kanalet e para televizive anti-stres ne transmetim ultra high definition. (UltraHD) ne Rusi. Kanali televiziv trnansmeton vizita piktoreske te spoteve te ndryshme te planetit tone. Shikuesit kane mundesite per te pare zona unikale te vecanta te Tokes, me ngjyra magjepese, pamje e atmosphere. Motoja e kalalit eshte «Shikoni boten ne nje menyre tjeter!». Eshte «logjike» vazhdimesia e kanalit Wild nature HD TV channel, por me nje avancim dhe ne formatin qe po behet shume popullor 4K. 38 operatore ne mbare boten transmetojne tashme kontentin tone.