IQIYI

iQIYI, lideri global i transmetimeve te argetimit Aziatik, ka lancuar sherbimin e tij nderkombetar per te ofruar argetimin pan- Aziatik ndaj shikuesve globale qe ne vitin 2019.  Serite premium, filmat, shfaqje te ndryshme dhe me shume kontent me titrime te shume gjuheshe jane tashme prezente, fuqizuar nga teknologjite e fundit.  Zbuloni katalogun e tij VOD per Europen.