KIDZONE

KIDZONE TV eshte nje kanal dedikuar femijeve dhe perse jo te rriturve qe duan filmat me kartona.

Kontenti i kanalit eshte perzgjedhur me pergjegjshmeri dhe dubluar nga aktoret me te mire. Ka nje balance te mire midis aventures edukative dhe argetimit dhe aspak i dhunshem. Ne vijim te kartonave te paraqitur gjate dites, ka dhe video muzikore te njohura gjate mbremjes. Eshte kanali qe femijet duan te shikojne dhe prinderit i lene per t’i pare.