KISS

Kiss qendron ne rreshtin e pare te muzikes urbane si kanali muzikor nr.1 urban/dance. Nje miksim dijesh dhe aftesive te kercimit ne rruge furnizon obsesimin tone per kombinimin e lajmeve dhe komenteve te fundit se bashku me listen e besuar te muzikes. Kiss kap stilin e audiences dhe me te miren e kultures se klubit me remiksin me te madh te artisteve me katalogjet e meparshem, DJ merr ne dore situaten me muziken urbane me te fresket dhe ritmit e kercimit perreth.